Atractii

Atractii turistice din Statiunea Lepsa. Atractii Lepsa. Ca atractii turistice enumeram Cascada Putnei, Rezervatia Naturala Cheile Tisitei, Manastirea Lepsa, Pastravaria Lepsa.

45°51'21"N 26°32'34"E

Cascada Mioarele sau Cascada din Horn La cascadă se ajunge pornind din satul vrâncean Tulnici, urmând drumul local ce trece prin cătunul Fundătura și de aici pe drumul forestier ce insoțește paralel valea pârâului Coza pe o lungime de aprox. Citeste tot..

zona Pastravarie

La casutele din lemn cu suveniruri gasiti o gama diversificata de produse traditionale sau de inspiratie traditionala, lucrate cu pasiune si indemanare in ateliere specializate, din dorinta perpetuarii si promovarii mestesugurilor traditionale, dar si de a aduce mai aproape de dumneavoastra obiecte traditionale si de artizanat autentice. Citeste tot..

0237.266.936

zona Pastravarie

Pastravaria Lepsa este un obiectiv turistic interesant in judetul Vrancea. Aceasta unitate are o capacitate de 10 tone de pastravi, iar exemplarele crescute aici sunt vandute restaurantelor importante din intreaga tara. La pastravaria Lepsa exista 19 bazine si o maternitate, unde sunt tinuti puietii de pastrav. Citeste tot..