Statiunea Lepsa Vrancea https://lepsa.ro Statiunea Lepsa Vrancea | Cazare | Atractii | Restaurante | Harta Wed, 22 Feb 2017 17:00:26 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.5 https://lepsa.ro/5757/ Mon, 02 Jan 2017 09:21:58 +0000 https://lepsa.ro/?p=5757 Stiri si noutati din Lepsa, arhiva stiri Lepsa 2016. Portal web de promarea turistica a statiunii Lepsa din judetul Vrancea, cazare, atractii, galerie foto.

Post-ul apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
GALERIE FOTO : Bărbatul dispărut la Lepșa, căutat inclusiv cu drona https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-disparut-la-lepsa-cautat-inclusiv-cu-drona/ https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-disparut-la-lepsa-cautat-inclusiv-cu-drona/#respond Tue, 27 Sep 2016 09:11:15 +0000 https://lepsa.ro/?p=5664 Au trecut mai bine de două săptămâni de când autoritățile îl caută pe bărbatul din Prahova dispărut în zona Lepșa. În toată această perioadă, au fost periate pădurile din Tulnici, fără nici un rezultat însă. Au fost aduși câini de căutare, ba chiar și drone care să fotografieze și să... Citeste tot..

Post-ul GALERIE FOTO : Bărbatul dispărut la Lepșa, căutat inclusiv cu drona apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-disparut-la-lepsa-cautat-inclusiv-cu-drona/feed/ 0
GALERIE FOTO : Câini special antrenați pentru a-l găsi pe bărbatul rătăcit la Lepșa https://lepsa.ro/galerie-foto-caini-special-antrenati-pentru-l-gasi-pe-barbatul-ratacit-la-lepsa/ https://lepsa.ro/galerie-foto-caini-special-antrenati-pentru-l-gasi-pe-barbatul-ratacit-la-lepsa/#respond Sat, 10 Sep 2016 09:05:53 +0000 https://lepsa.ro/?p=5658 A trecut deja o săptămână de când un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Prahova, a dispărut în pădurea de la Lepșa, timp în care salvamontiștii împreună cu jandarmii și echipe de polițiști și pompieri l-au căutat. Salvamontiștii vrânceni nu vor să renunțe la căutări nici în... Citeste tot..

Post-ul GALERIE FOTO : Câini special antrenați pentru a-l găsi pe bărbatul rătăcit la Lepșa apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/galerie-foto-caini-special-antrenati-pentru-l-gasi-pe-barbatul-ratacit-la-lepsa/feed/ 0
GALERIE FOTO : Bărbatul dat dispărut la Lepșa este de negăsit https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-dat-disparut-la-lepsa-este-de-negasit/ https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-dat-disparut-la-lepsa-este-de-negasit/#respond Thu, 08 Sep 2016 09:02:16 +0000 https://lepsa.ro/?p=5655 Bărbatul în vârstă de 50 de ani din județul Prahova, dat dispărut încă de vineri în stațiunea Lepșa, nu a fost găsit nici până acum. Echipe de la salvamont, jandarmerie, poliție și pompieri îl caută fără încetare. „Încă mai căutăm persoana dispărută, suntem în mai multe echipe, salvamont, jandarmerie, poliție,... Citeste tot..

Post-ul GALERIE FOTO : Bărbatul dat dispărut la Lepșa este de negăsit apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/galerie-foto-barbatul-dat-disparut-la-lepsa-este-de-negasit/feed/ 0
Un bărbat a DISPĂRUT vineri în Lepșa. Forțe impresionante îl caută de atunci https://lepsa.ro/un-barbat-disparut-vineri-lepsa-forte-impresionante-il-cauta-de-atunci/ https://lepsa.ro/un-barbat-disparut-vineri-lepsa-forte-impresionante-il-cauta-de-atunci/#respond Wed, 07 Sep 2016 09:00:10 +0000 https://lepsa.ro/?p=5652 Un bărbat în vârstă de 50 de ani din județul Prahova este dat dispărut de rude de vineri. Adrian Fătu a venit în Tulnici cu soția și niște prieteni pentru o mică vacanță. În după amiaza zilei de vineri, în timpul unei mici petreceri, acesta s-a supărat și a spus... Citeste tot..

Post-ul Un bărbat a DISPĂRUT vineri în Lepșa. Forțe impresionante îl caută de atunci apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/un-barbat-disparut-vineri-lepsa-forte-impresionante-il-cauta-de-atunci/feed/ 0
ULTIMA ORĂ! Bărbat dispărut de vineri la Lepșa, căutat și acum de zeci de persoane https://lepsa.ro/ultima-ora-barbat-disparut-de-vineri-la-lepsa-cautat-si-acum-de-zeci-de-persoane/ https://lepsa.ro/ultima-ora-barbat-disparut-de-vineri-la-lepsa-cautat-si-acum-de-zeci-de-persoane/#respond Tue, 06 Sep 2016 08:57:57 +0000 https://lepsa.ro/?p=5649 Adrian Fătu, un bărbat de 50 de ani din județul Prahova, a dispărut în localitatea Lepșa, comuna Tulnici, vinerea trecută. El este căutat și acum de zeci de jandarmi, polițiști, pompieri, membri ai Salvamont și cetățeni din zonă. O rudă ne-a spus că bărbatul s-a supărat în timpul unei petreceri... Citeste tot..

Post-ul ULTIMA ORĂ! Bărbat dispărut de vineri la Lepșa, căutat și acum de zeci de persoane apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/ultima-ora-barbat-disparut-de-vineri-la-lepsa-cautat-si-acum-de-zeci-de-persoane/feed/ 0
Un prahovean a dispărut vineri în zona Tulnici- Lepşa https://lepsa.ro/un-prahovean-disparut-vineri-zona-tulnici-lepsa/ https://lepsa.ro/un-prahovean-disparut-vineri-zona-tulnici-lepsa/#respond Tue, 06 Sep 2016 08:54:25 +0000 https://lepsa.ro/?p=5646 Familia a anunţat poliţia dar a făcut un apel şi în mass media pentru a-l găsi Un prahovean de 54 de ani, Adrian Fătu, este căutat de familie dar şi de poliţişti,după ce ar fi dispărut în seara zilei de vineri, 2 septembrie, în zona turistică Tulnici- Lepşa. Ultima dată,... Citeste tot..

Post-ul Un prahovean a dispărut vineri în zona Tulnici- Lepşa apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/un-prahovean-disparut-vineri-zona-tulnici-lepsa/feed/ 0
Turiști rătăciți prin Parcul Natural Putna din cauza marcajului deteriora https://lepsa.ro/turisti-rataciti-prin-parcul-natural-putna-din-cauza-marcajului-deteriora/ https://lepsa.ro/turisti-rataciti-prin-parcul-natural-putna-din-cauza-marcajului-deteriora/#respond Tue, 09 Aug 2016 08:11:03 +0000 https://lepsa.ro/?p=5607 Jandarmii vrânceni au căutat sâmbătă, prin Parcul Natural Putna, doi turiști care s-au rătăcit. Potrivit unei postări pe pagina de facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea, în căutarea turiștilor au plecat trei jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Lepşa si un lucrator al SVSU. Turiștii rătăciți au... Citeste tot..

Post-ul Turiști rătăciți prin Parcul Natural Putna din cauza marcajului deteriora apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/turisti-rataciti-prin-parcul-natural-putna-din-cauza-marcajului-deteriora/feed/ 0
ROADMANIA 2016: Cel mai tare raliu de anduranţă din România trece prin Lepșa și Focșani https://lepsa.ro/roadmania-2016-cel-mai-tare-raliu-de-anduranta-din-romania-trece-prin-lepsa-si-focsani/ https://lepsa.ro/roadmania-2016-cel-mai-tare-raliu-de-anduranta-din-romania-trece-prin-lepsa-si-focsani/#respond Mon, 08 Aug 2016 08:41:35 +0000 https://lepsa.ro/?p=5635 ROADMANIA provoacă entuziaştii condusului şi pasionaţii de adrenalină să cunoască cele mai spectaculoase drumuri din România, în cadrul unui super eveniment. (www.roadmania.ro). Cei patru piloni ai fundaţiei acestui concept sunt: pasiunea pentru maşini, dragostea pentru călătorie, spiritul aventurier şi valoarea nepreţuită a noilor prietenii! ROADMANIA este un eveniment unde veţi... Citeste tot..

Post-ul ROADMANIA 2016: Cel mai tare raliu de anduranţă din România trece prin Lepșa și Focșani apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/roadmania-2016-cel-mai-tare-raliu-de-anduranta-din-romania-trece-prin-lepsa-si-focsani/feed/ 0
Doi turişti băcăuani s-au rătăcit pe Cheile Tişitei la Lepşa https://lepsa.ro/doi-turisti-bacauani-s-au-ratacit-pe-cheile-tisitei-la-lepsa/ https://lepsa.ro/doi-turisti-bacauani-s-au-ratacit-pe-cheile-tisitei-la-lepsa/#respond Sat, 06 Aug 2016 08:48:24 +0000 https://lepsa.ro/?p=5643 După ce s-au pierdut, aceştia au apelat 112. La circa trei ore au fost găsiţi de jandarmii montani Momente de tensiune pentru doi turişti din judeţul Bacău veniţi în zona de agrement Lepşa- Tulnici. Aceştia au intrat cu grupul din are făceau parte în zona rezervaţiei “Cheile Tişiţei” însă s-au... Citeste tot..

Post-ul Doi turişti băcăuani s-au rătăcit pe Cheile Tişitei la Lepşa apare prima dată în Statiunea Lepsa Vrancea.

]]>
https://lepsa.ro/doi-turisti-bacauani-s-au-ratacit-pe-cheile-tisitei-la-lepsa/feed/ 0