Pensiunea Rossvillas

Lepsa

-

Pensiunea Rossvillas si-a deschis portile in anul 2005 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa’.

In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul.

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica !

Va multumim.

Visited 1173 times, 2 Vizitatori astazi

Publicat in categoria: Cazare si Pensiuni

Scrie o Recenzie

Evaluati prin click pe stelute:

 

Locatii din aceeasi Categorie

Pensiunea Casa Albert, rafinament si eleganta, ofera cazare in 16 camere si un apartament, sala de conferinte, restaurant, pizzerie, sala de fitness, internet piscina, teren de sport ( mini-fotbal si tenis de camp), terasa pentru perioada de vara. Citeste tot..

-

Gresu

Departe de aglomeratie oraselor si de zumzetul soselelor , la poalele muntelui se afla vila Potcoava. Aceasta este inconjurata de peisaje mirifice, zona este linistita, retrasa, fiind ideala pentru a te recrea si distra. Unitatea este amplasata in vecinatatea soselei care leaga Focsani de Targul Secuiesc. Citeste tot..

-

zona Galaciuc, Tulnici

Tabara Galaciuc este situala in munti Vrancei la kilometrul 69 al drumului national 2D Focsani – Targu Secuiesc si la altitudinea de 640 de metri. Este, bineinteles, proprietate de stat. Citeste tot..