Vila Monte Carlo

Lepsa

Cautati un loc retras si rustic pentru vacante sau wekenduri in mijlocul naturi unde sa existe confortul si linistea de care aveti nevoie, Ati gasit Vila  Monte Carlo Lepsa !

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica si sa ne dovediti in cateva randuri ca dvs sunteti proprietarul de drept!
Va multumim.

Visited 815 times, 2 Vizitatori astazi

Publicat in categoria: Cabane si Vile si Cazare

Scrie o Recenzie

Evaluati prin click pe stelute:

 

Locatii din aceeasi Categorie

-

Gresu

Departe de aglomeratie oraselor si de zumzetul soselelor , la poalele muntelui se afla vila Potcoava. Aceasta este inconjurata de peisaje mirifice, zona este linistita, retrasa, fiind ideala pentru a te recrea si distra. Unitatea este amplasata in vecinatatea soselei care leaga Focsani de Targul Secuiesc. Citeste tot..

Pensiunea Rossvillas si-a deschis portile in anul 2005 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa’. In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul. Citeste tot..