Tabara Galaciuc

zona Galaciuc, Tulnici

-

Tabara Galaciuc este situala in munti Vrancei la kilometrul 69 al drumului national 2D Focsani – Targu Secuiesc si la altitudinea de 640 de metri. Este, bineinteles, proprietate de stat. Localitatea cea mai apropiata este satul Tulnici, pe langa care curge raul Putna
Se ajunge:
De la Focsani se poate ajunge in tabara cu unul din autobuzele spre Brasov, Gresu sau Tulnici microbuzul sau autocarul il puteti lua de la Autogara Focsani de langa obor. Daca alegeti sa faceti calatoria spre tabara Galaciuc cu masina, veti merge pe drumul 2D. Cele 27 de cabane ale taberei va asteapta !
Ce este fumos in acest loc:
In primul rand ai parte de o liniste totala in mijlocul naturi unde esti rupt de civilizatie urbana, masini , glansoane , CO2 si stresul de zi cu zi. daca te gandesti sa te duci iti recomand ca nu iti ei telefonul sau de un stic usb cu conexiune 3G sau internet daca vrei sa ai parte de liniste.
Ce ai sa gasesti acolo, un teren de fotbal pe 24m – 48m , 2 terenuri de baschet, o scena de teatru, un peisaj de nedescris de frumos ce spune milioane de cuvinte si sentimente care nu ai mai avut parte de ele pana acum.
Cabanele sunt amplasate cu fata spre est pentru a avea parte de primele raze ale soarelui de dimineata.

In drum spre tabara Galaciuc mai poti vedea cinci din cele 7 sate întemeiate de feciorii Tudorei Vrâncioaia, la o distanţă de 75 km de Focşani

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica si sa ne dovediti in cateva randuri ca dvs sunteti proprietarul de drept!
Va multumim.

Visited 13168 times, 6 Vizitatori astazi

Publicat in categoria: Cazare siTabere

2 Recenzii

 1. Florin
  Florin

  unele din spatiile de cazare s-au renovat in 2011. intr-adevar,o locatie superba si linistita. o recomand tuturor

  10 ianuarie 2013 ora 19:01 Raspunde
  1. Marius Haidau
   Marius Haidau

   Un numar de telefon va rog!

   14 iulie 2019 ora 20:01 Raspunde

Scrie o Recenzie

Your Rating for this listing: