Vila Potcoava

Gresu

-

Departe de aglomeratie oraselor si de zumzetul soselelor , la poalele muntelui se afla vila Potcoava. Aceasta este inconjurata de peisaje mirifice, zona este linistita, retrasa, fiind ideala pentru a te recrea si distra. Unitatea este amplasata in vecinatatea soselei care leaga Focsani de Targul Secuiesc. Constructia este noua si totodata moderna, terminata in 2009 si beneficiaza de incalzire centrala si apa calda permanenta.

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica si sa ne dovediti in cateva randuri ca dvs sunteti proprietarul de drept!
Va multumim.

Visited 1341 times, 5 Vizitatori astazi

Publicat in categoria: Cabane si Vile si Cazare

O Recenzie

  1. Andrei Cristian Stanescu
    Andrei Cristian Stanescu

    Un loc frumos, gazde primitoare, priveliste de vis, raport calitate pret excelent.

    1 noiembrie 2013 ora 21:06 Raspunde

Scrie o Recenzie

Evaluati prin click pe stelute:

 

Locatii din aceeasi Categorie

0760.800.777

Lepsa

Situata la 71 km de Focsani si la 1.5 km de Cascada Putnei, Cabana Lepsa se afla intr-o zona retrasa, pozitionarea facandu-se la 500m de drumul principal, cu un peisaj de neuitat CABANA LEPSA va ofera linistea si intimitatea de care aveti nevoie tot timpul anului. Citeste tot..

Pensiunea Rossvillas si-a deschis portile in anul 2005 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa’. In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul. Citeste tot..