Lepsa

Mini-Ştiri: Vilă în flăcări la Lepşa

Pompierii au fost chemaţi ieri după-amiază să intervină în satul turistic Lepşa, comuna Tulnici după ce o vilă a luat luat foc

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei  Vidra, dar şi pompierii voluntari din Tulnici. Cand pompierii au ajuns la faţa locului, vila era în flăcări. Din cauza vantului puternic, focul s-a extins şi la vegetaţia din jur. Pompierii au stins focul şi urmează să stabilească pagubele, dar şi cauza incendiului. (R. M.)

Bătrană lovită de căruţă

O bătrană din comuna Rugineşti a fost victima unui accident provocat de un căruţaş. Poliţiştii au stabilit că Gheorghiţă D., 53 ani, aflat într-o căruţă, nu s-a asigurat pentru depăşirea unui autoturism staţionat, moment în care a acroşat-o pe Hortenzia M., 79 ani, din municipiul Bucureşti, care se deplasa pe partea carosabilă. Victima a fost rănită uşor. Un alt accident a avut loc la Spulber. Potrivit Poliţiei, Ionică Ţ., 57 ani, aflat pe o bicicletă, s-a dezechilibrat şi s-a lovit de o maşină, totul pe fondul neatenţiei. Oamenii legii spun că biciclistul avea o alcoolemie de 0, 24 mg/l în aerul expirat. (D. C.)

Condamnaţi ajunşi după gratii

Doi vranceni condamnaţi de instanţa de judecată au ajuns după gratii. Ion R., 29 ani, din Adjud, are de executat un an de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier. Şi poliţiştii din Ciorăşti l-au depistat pe Piţoi A., 55 ani, care a fost condamnat la 6 luni de inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Cei doi au ajuns în Penitenciarul Focşani, potrivit unui comunicat al Poliţiei.