Lepsa

O casă de vacanţă a ars ca o torţă

   O casă de vacanţă din Lepşa a ars în totalitate, ieri. Pompierii nu au mai putut salva aproape nimic din construcţia care se întindea pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătrati. La faţa locului au ajuns două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, dar şi voluntarii Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Tulnici, cu o autospecială. Când au ajuns la faţa locului, casa de vacanţă ardea ca o torţă.
Pompierii au stat mai bine de patru ore la faţa locului, deoarece construcţia era din lemn, iar jarul rezultat a fost în cantitate foarte mare.
Vila fusese vândută de curând, iar poliţiştii încercau să afle, aseară, cine este noul proprietar. Locotenent Cristina Duţă, purtătorul de cuvânt al ISU, ne-a precizat că pompierii vor face verificări pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului.
Tot la finele săptămânii trecute, pompierii din Adjud au intervenit în cartierul Adjudul Vechi pentru a stinge un incendiu care a curpins o Dacia. Compartimentul motor al maşinii a ars în totalitate, cauza incendiului fiind un scurtcircuit.