Lepsa

Poliţiştii şi jandarmii, la datorie de Anul Nou

Poliţiştii şi jandarmii vrânceni nu vor avea liber în noaptea de Anul Nou. Oamenii legii vor fi atât în Piaţa Unirii din Focşani, unde are loc petrecerea de Revelion, dar şi pe străzile municipiului. „Activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice, pe raza municipiului Focşani, se vor desfăşura după programul normal, în sistem integrat, pe toate cele trei schimburi. Vor fi patrule auto de intervenţie, dar şi patrule pedestre. La manifestările din Piaţa Unirii vor fi efective din cadrul formaţiunilor de Ordine Publică, Investigaţii Criminale şi Poliţie Rutieră“, a spus Şeful Poliţiei municipiului Focşani, comisarul Gicu Avasiloaie.
20 de jandarmi vor fi prezenţi în Piaţa Unirii, în noaptea dintre ani. De asemenea, jandarmii vor veghea şi la liniştea turiştilor care vor petrece în staţiunile din zona de munte a judeţului. „În perioada 31.12.2008 – 02.01.2009, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea vor asigura măsurile de ordine publică, în zona staţiunilor montane Soveja şi Lepşa, unde se aşteaptă un număr mare de turişti, pentru petrecerea Revelionului 2012“, a precizat plutonierul adjutant Adrian Costescu, de la biroul de presă al IJJ.
Poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier. Totodată, vor desfăşura acţiuni preventive ce au drept scop reducerea riscului de producere a unor accidente de circulaţie. „Efectivele vor fi prezente în teren şi vor desfăşura activităţi preventive, dar şi de fluidizare a traficului rutier. Echipajele vor fi prezente în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor şi pe Şoseaua de Centură a municipiului Focşani, unde se va acţiona pentru fluidizarea traficului. Totodată, poliţiştii vor fi prezenţi şi pe DN 2 D, drumul care duce spre staţiunile Lepşa şi Greşu, unde se aşteaptă un număr mare de turişti“, a declarat comisarul şef Viorel Gheorghe.