Lepsa

În vizită prin Vrancea

Şaisprezece copii ocrotiţi în Module familiale din Constanţa au petrecut zece zile de vacanţă în modulele vrâncene, timp în care au vizitat toate obiectivele turistice din judeţul nostru. Potrivit celor declarate de Mădălina Paraschiv, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, ei au mers în excursii la Cheile Tişiţei, mănăstirile vrâncene şi Cascada Putnei, vizitând de asemenea Greşu, Lepşa şi Vrâncioaia.
 „Copiii au fost extrem de încântaţi atât de ceea ce au văzut cât şi de felul în care au fost primiţi şi şi-au exprimat dorinţa să revină. Ba chiar unul dintre copii a spus că el vrea să rămână la noi. Aşteptăm acum feed-back-ul copiilor din sistemul nostru, care se vor întoarce de la Constanţa”, a declarat Mădălina Paraschiv.
De menţionat că cei 16 copii ocrotiţi în Modulele familiale Panciu au petrecut de asemenea, zece zile la colegii lor din Constanţa. Această acţiune s-a realizat ca urmare a parteneriatului încheiat între DGASPC Vrancea şi instituţia similară din Constanţa.