Lepsa

Începe Şcoala de Vară a tinerilor social democraţi vrânceni

Astăzi începe Şcoala de Vară a TSD Vrancea, acţiune care va avea loc în localitatea Lepşa. Manifestarea se va desfăşura în perioada 19-21 septembrie, sub denumirea „Şcoala europeană de vară a Tineretului Social Democrat Vrâncean“, şi se află la ediţia a VI-a. La Şcoala de vară vor participa 40 de tineri, care vor lua parte la mai multe conferinţe susţinute de politicieni locali şi centrali.
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan. La şcoala de vară a tinerilor social democraţi sunt invitaţi să participe ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, parlamentarii vrânceni Cristian Dumitrescu şi Angel Tîlvăr. Printre invitaţi se va afla şi analistul politic Valerian Stan. Şcoala de vară a TSD Vrancea se va desfăşura pe mai multe module, urmând ca invitaţii să propună spre dezbatere diverse teme.
La finalul manifestării, vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, va oferi diplome de participare tinerilor şi premii câştigătorilor concursurilor ce vor fi organizate pe durata celor trei zile. PSD Vrancea a organizat pentru prima dată o şcoală de vară a tinerilor social democraţi, în 2007, la Greşu, în perioada 28-30 august. La eveniment au fost prezenţi tot 40 de tineri, care au luat parte la mai multe conferinţe susţinute de politicieni locali şi centrali.