Lepsa

Urmărire ca în filme pe drumul spre Lepșa

Un șofer, în vârstă de 50 de ani, a făcut o cursă ca în filme, cu polițiștii pe urmele sale. Totul s-a întâmplat pe drumul spre Lepșa când, la semnalele polițistului rutier, bărbatul și-a continuat deplasarea.
Potrivit oamenilor legii, șoferul fugar a fost urmărit pe o distanță de mai bine de 2 kilometri, până ce drumul s-a îngustat, iar conducătorul auto a fost nevoit să oprească mașina. Polițiștii au vrut să-l testeze cu aparatul alcooltest, dar bărbatul a refuzat categoric. Ba mai mult decât atât, nici nu a vrut să meargă la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Pentru teribilismul lui, șoferul s-a ales cu dosar penal.
„La data de 28 iulie a.c., ora 22.00, polițiștii din Tulnici, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 2D Tulnici pe direcția Bîrsești-Lepșa. Acesta nu a oprit la semnalele polițistului rutier, fiind urmărit aproximativ 2 km, până în momentul în care acesta nu și-a mai putut continua deplasarea din cauza lățimii părții carosabile. Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 50 ani, din localitate, care a refuzat atât testul alcoolscop, cât și recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”  
, au specificat polițiștii într-un comunicat de presă.